КОМФОРТ
FULL LINK

КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНИКА
500 литра

БЕЗОПАСТНОСТ
Асистент дълги светлини

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Вашият живот – в стил!

Пътуването със семейството не означава да се лишаваш от забавлението и доброто шофиране. SEAT Toledo комбинира елегантността на купето с многофункционалността на един имот. Това е обезопасена, качествена семейна кола за онези, които не искат да се отказват от динамичното шофиране. И отгоре на всичко, това е много достъпна като цена кола седан.

Технология

Семейно пътуване 2.0

Елементите на технологиите на  SEAT Toledo са проектирани, за да ви осигурят три неща: удоволствие, безопасност и върховно изживяване при шофиране. Защото когато вземате семейството в седана, скуката, опасността и отегчителното шофиране не трябва да ви съпътстват.

 Full Link технология

 Камера за обратно виждане

 Система за паркиране

 Система KESSY

Технология

Без драскотина

Елементите на сложните системи за активна и пасивна безопасност ще ви дадат спокойствието на съзнанието, нужно, за да поемете със семейстото на път. SEAT Toledo е преди всичко удоволствие и удобство – нищо не би ви дало повече радост от това да знаете, че вие и пътниците с вас са защитени.

 Асистент за безопасност

 Система за разпознаване на умора

 Асистент за дългите светлини

 ISOFIX & Top Tether

Ефективност

Направете своето по километър наведнъж

Всеки дава своя дял за планетата. А това започва с избора. Новият SEAT Toledo е конструиран с мисълта за избор, да бъде по-ефективен, за да може и вие да направите своето. Разбира се, няма да се отрази на портфейла ви.

Ефективност

Най-последните украшения

Вашият SEAT Toledo се предлага с всичко, необходимо за удоволствие, стил и удобството на една семейна кола. Но може да направите индивидуализиране до перфектност, добавяйки любимите си екстри.

Сервиз и поддръжка

SEAT сервиз

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце.

Радост за цялото семейство

SEAT Toledo е уникална комбинация от динамичен хачбек и семейна кола – доказателството, че практичното и желаното не се изключват взаимно. Издълженият екстериор и най-добрият в класа багажник са комбинирани с просторен интериор, който ще стане любим на хората, които возите, независимо какви са размерите им. Практичността никога не е изглеждала толкова добре!

Детайли

Стил и същност

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв