НАЛИЧНА
С 3 ДО 5 врати

INFOTAINMENT
DriveMii App

УДОБСТВО
Автопилот

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Колекция SEAT Mii

Вече и с повече възможности за избор на цвят, повече красиви детайли и повече възможности да направите колата уникална по ваш изобор, стилната колекция на SEAT Mii е вече тук, за да даде нов вид на вашия живот. Имаме SEAT Mii  за всеки вкус. Какъв е вашият?

Технология

По-умен отвътре

SEAT Mii е проектиран, за да допълни вашия стил на живот, затова той се предоставя с най-новите технологически иновации.  От новия бордови компютър и новата звуковъзпроизвеждаща многоканална система до свръхефективния двигател, SEAT Mii  разполага с всичко, което ви е необходимо, за да стане вашето пътуване специално.

 Сензор за паркиране на заден ход

 EcoTrainer

 Бордови компютър

 Търсене в интернет

Сигурност

В сигурни ръце

Тъй като вашата безопасност е наш приоритет, SEAT Mii  е оборудван с най-новите системи за активна безопасност, проектирани с максимално включени параметри, за да се осигури така, че вие и вашите спътници да са винаги в сигурни ръце.

 ABS

 4 въздушни възглавници

 Isofix

Ефективност

ИНОВАЦИИ + ОТГОВОРНОСТ = УДОВОЛСТВИЕ

Удоволствие с отговорност Противоречие има, нали? Е, SEAT Mii  е тук, за да пренапише правилата. Тъй като мислихме доста как да извлечем максимално удоволствие, без да прави компромис с екологията. И трябва да кажем, че да си “устойчив” е свръхудоволствие да караш.

Аксесоари

Изберете аксесоарите за вашия Mii

Детайлите променят картината Използвайте аксесоарите на SEAT, за да индивидуализирате вашия SEAT Mii, за да отговаря на вашия стил на живот и идеално да пасне на вашето ежедневие.

Сервиз и поддръжка

На Ваше разположение

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце. Въобще не се безпокойте за колата си. Никога.

SEAT Mii бе награден с престижни отличия, които подчертават популярността на компактния модел на испанската марка сред купувачите, а в същото време изтъкват гъвкавостта, иновативния дизайн и технологичните решения на модела. “Best city car” 2012 в Испания, от списание ‘Mujer Hoy’.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв