СВЪРЗАНОСТ
FULL LINK

КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНИКА
380 литра

КОМФОРТ
Безжично зарядно

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Най-модерно привличане

Новият SEAT Leon е изваян, за да предложи съвременна и запомняща се форма, придавайки му привлекателността за всеки стил на живот. Той предоставя също много пространство, за да се наслаждавате на най-добрите моменти на живота, давайки ви възможност пълноценно да изживявате всеки ваш ден без ограничения.

Технология

Умен живот

Понякога животът може да бъде предизвикателство, така че да имате всякакви технологии под ръка определено помага, всичко да работи както трябва. Новият SEAT Leon идва с последните иновации за да направи всеки ваш момент приятен.

 • null
  Безжично зарядно
 • null
  Система без ключ
 • null
  Асистент за паркирането
 • null
  Full Link технология

Безопасност

Спокойствието – гарантирано

В новия SEAT Leon винаги ще се чувствате в безопасност, благодарение на технологии като Защита на пешеходеца и Асистент при задръстване. От вас се иска само спокойствие при всяко пътешествие!

 • null
  Асистент при задръствания
 • null
  Защита на пешеходеца
 • null
  Асистент при извънредни ситуации
 • null
  Система за разпознаване на умора

Технология

Започваме с добрия старт

Погрижете се за околната среда, стартирайте всяко пътуване с по-голяма ефективност и намалени емисии благодарение на двигателя във вашия SEAT Leon.

С този двигател мощност, висока ефективност и грижа за околната среда вървят едновременно.

Детайли

Всеки
малък
детайл

Открийте емблематичният дизайн в един по-дружелюбен вид с високо качество и ергономична форма – отвън и отвътре.

Аксесоари

Вземете аксесоарите

Изберете от широк набор от аксесоари, за да направите свой уникален SEAT Leon. Винаги има вариант, който отговаря на нуждите ви, независимо дали преодолявате планински склон, носите с вас велосипеда си или сте на семейно на пътешествие.

Сервиз

На ваше разположение

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце. Въобще не се безпокойте за колата си. Никога.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв