ОБЕМ НА БАГАЖНИКА
578 л

СВЪРЗАНОСТ
Full Link

ЗАДВИЖВАНЕ
4Drive

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Проектиран за неоткритите

Новият SEAT Leon X-PERIENCE е изваян, за да предостави максимална гъвкавост и източен дизайн. Има отличетелна привлекателност, подходяща за всякакъв активен живот. Той предоставя също много пространство, за да се наслаждавате на най-добрите моменти на живота, давайки ви възможност пълноценно да изживявате всеки ваш ден без ограничения.

Технология

Модерен пътешественик

Оставете на модерната технология да ви доставя удоволствие, докато шофирате по непознати пътища. Чрез технолгиите, даващи удобство, като Безжично зарядно и Безклюов достъп Kessy, можете да се отпуснете и да се наслаждавате на неоткритите места.

  •  Безжично зарядно
  •  Kessy безключова система
  •  4Drive
  •  Full Link технология

Безопасност

Идеалният другар

Благодарение на технологии като Защита на пешеходците и Асистент при задръствания в новия SEAT Leon X-PERIENCE можете да предприемете всякакво приключение и да се чувствате в безопасност. Най-модерната технология ви гарантира, че можете да отидете навсякъде.

Ефективност

Мощност за употреба

Новият SEAT Leon X-PERIENCE се предлага с двигател, който е с максимална мощност и ефективност, за да направи всяко приключение удоволствие.

Аксесоари

Без граници

Добавянето на още елементи към вашия нов SEAT Leon X-PERIENCE може да е добра идея, ако искате да добие индивидуализиран вид. Навярно ще поискате да има умни и практични решения за багажа или детски седалки за безопасност. За всичко, което си помислите и дори още повече новият SEAT Leon X-PERIENCE  има аксесоари за вас.

Сервиз и поддръжка

На ваше разположение

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце. Въобще не се безпокойте за колата си. Никога.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв