ОБЕМ НА БАГАЖНИКА
578 л

КОМФОРТ
Безключова система

НОВО ОБОРУДВАНЕ
Xcellence

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Идеалното семейно пространство

Новият SEAT Leon ST притежава уникалната елегантност, която винаги сте търсили. Издълженото му тяло вмества засилен комфорт и усещане за простор. Всичко, което сте очаквали от кола, която прави родителските задължения да са като деткса игра.

Технология

Насладете се на всяка секунда

Новият SEAT Leon ST се предлага с най-новите технологии, за да превърне всеки момент в едно удоволствие. Елементи като Безжично зарядно и Асистент за паркиране ще направят всяко пътуване гладко и безпроблемно.

 Безжично зарядно

 Система KESSY

 систент за паркирането

 Full Link технология

Технология

Без ядове

Спокойствието винаги е пръв приоритет. При най-новите елементи на безопасността в новия SEAT Leon ST като разпознаване на умората или адаптивния автопилот вие можете да бъдете сигурен, че винаги ще сте в безопасност и здрав.

 Асистент при задръствания

 Система за разпознаване на умора

 Асистент за дългите светлини

 Разпознаване на пътните знаци

 Адаптивен автопилот

Ефективност

Започваме с добрия старт

Грижа за екологията и стартирането на всяко пътуване с по-голяма ефективност и намалени емисии благодарение на двигателя във вашия SEAT Leon.

Този двигател, тази мощност, високата ефективност и грижата за екологията вървят едновременно.

Детайли

Разчупен
дизайн

Комфортът и удобното пространство се предлагат като стандарт наред с познатия дизайн и идеалните пропорции на новия SEAT Leon ST.

Аксесоари

Задоволяващ нуждите ви

Новият SEAT Leon ST е напълно оборудвана кола, но може да добавите още функционални елементи и да я адаптирате за своите нужди с богата гама от предлагани аксесоари, които ще адоволят очакванията ви. От възможностите за индивидуализация до увеличения размер и полезните допълнения – новият SEAT Leon ST ще е готов за вас да скочите в него и потеглите в желаната посока.

Сервиз и поддръжка

На ваше разположение

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце. Въобще не се безпокойте за колата си. Никога.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв