ТЕХНОЛОГИИ
CUPRA профил на шофиране

БЕЗОПАСНОСТ
Асистент при задръствания

КОМФОРТ
Безжично зарядно

МОЩНОСТ
300 к.с.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Вдъхновена от пистата

Всичко в новия SEAT Leon CUPRA е вдъхновено от нашите награждавани спортни коли, включително и дизайнът. С аеродинамични линии на дизайна и двигател от 300 к.с. Leon CUPRA бе създаден за удоволствие, независимо дали сте зад волана или само го гледате.

Технология

Облегнете се и се отпуснете

Оставете модерните технологии като Безжично зарядно и Безключовата система Kessy да поемат стреса на пътуването, а вие да се настаните удобно и да се наслаждаването на всеки миг от пътуването.

 • null
  Безжично зарядно
 • null
  Система без ключ
 • null
  CUPRA профил на шофиране
 • null
  Full Link технология

Безопасност

Най-модерната безопасност

Благодарение на технологии като Защита на пешеходците и Асистент при задръствания в новия SEAT Leon CUPRA винаги ще чувствате в безопасност. Най-модерната технология ви гарантира, че ще достигнете връхната си точка.

 • null
  Асистент при задръствания
 • null
  Асистент при извънредни ситуации
 • null
  Асистент за безопасност
 • null
  Система за разпознаване на умора

Спонсорство

SEAT Leon CUPRA – заедно с най-добрите

Leon CUPRA е конструиран със същата страст и със същите технологии както и състезателните коли. Затова сме официален партньор на шампионатите Дукати и Супербайк. На пистата или на пътя – време е да дишаш свободата.

Аксесоари

Надграждайте изживяването

Предлагайки богата гама добавления и аксесоари, целта ни е да доставим чудесно изживяване в новия SEAT Leon CUPRA . Всички негови елементи са проектирани, за да направят пътуването ви по-лесно и по-комфортно, затова добавете аксесоари и надградете изживяването си с вашия CUPRA.

Сервиз

На ваше разположение

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце. Въобще не се безпокойте за колата си. Никога.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв