КОМФОРТ
BeatsAudioTM

ДИЗАЙН
Full LED

ТЕХНОЛОГИЯ
Безжично зарядно

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Какво още? Продължете.

Създадена да вълнува, тялото и душата ви! Новата SEAT Ibiza е свободата да избираш, да бъдеш и да си в движение. Където и в града да сте, включете фаровете Full LED и отидете там в стил. Отвътре и отвън, духът на приключението е неизменен.

Технология

Денят дойде.

Искате да танцувате, сякаш никой не ви гледа ? Усилете звука на вашето BeatsAudio™. Имате мнение? Споделете го в мрежата с технологията Full Link . Искате да пристигнете по-бързо ? Интегрираната система за навигация е вятърът във вашите платна.

 • null
  8” Navi с Full Link
 • null
  Кутия за свързване
 • null
  Безключова система
 • null
  Камера за обратно виждане

Безопасност

Карайте, ние сме се погрижили

Грижата за вас и хората около вас за нас е приоритет, за вас остава лесното. С новия адаптивен автопилот, системата за наблюдение на периметъра пред автомобила и разпознаването на умора във водача, елементите на безопасността от последна дума на технологиите в новата SEAT Ibiza вие ще се отпуснете, няма да сте напрегнат и ще се наслаждавате на удоволствието да карате тази нова градска кола.

 • null
  Адаптивен автопилот & Асистент наблюдение пред автомобила
 • null
  6 въздушни възглавници
 • null
  Система за разпознаване на умора
 • null
  Ограничител на скоростта

Детайли

Животът не е спорт на зрителите

Задайте своята крачка в новата спортна SEAT Ibiza FR. С тези 18” алуминиеви джанти, панорамния люк, двойните ауспуси и черната тапицерия с контрастни тигели, това е динамика до най-малкия детайл.

Технология

Открий света. Остани щастлив.

Един свят за всички нас. Един свят на приключение. На вълнуващи моменти. Свят, който трябва да пазим. Новата SEAT Ibiza е конструирана да бъде устойчива. За бъдеще, което всички трябва да изживяваме с радост заедно, за шофиране, което те вълнува. Затова, скачай вътре, движи се и владей положението.

Аксесоари

Вашият свят, вашият начин

Понякога в живота трябва да се наложиш. Да зададеш тона. Да поискаш своето. Дали е до детайлите или да се развихрите в цветове, новата SEAT Ibiza предлага гама от възможности, с които да блеснете.

Сервиз

На ваше разположение

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце. Въобще не се безпокойте за колата си. Никога.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв