КОМФОРТ
FULL LINK

КАПАЦИТЕТ НА БАГАЖНИКА
485 литра

ТЕХНОЛОГИЯ
FULL Drive

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Излъчващ доверие

SEAT Ateca ви доставя всекидневно доверие с динамичния и отличителен стил, излъчващ се от всяка съзнателно изваяна остра линия на екстериора. Отвътре всичко бе създадено, за да направи рутинното по-голямо удоволствие за изживяване. Сега можете да отидете по-далече с новия SEAT Ateca FR, доставящ ефективно действие и естетически вкус към всекидневните ви задължения, като надхвърля и най-смелите ви очаквания с Dynamic 4 Wheel Drive.

Технология

SEAT 4DRIVE

Чрез най модерната система 4DRIVE в SEAT Ateca ще се насладите на повече мощност и сцепление, благодарение на едни от най-модерните системи “all-wheel drive “ в света. Окачването е по-комплексно и реагиращо, благодарение на стабилизиращата щанга, предлагаща по-добро завиване и контрол на волана при всякакви условия и различни настилки.

Технология

Умник на улицата

Правете всекидневните си задачи с идеална последователност чрез модерната технология, конструирана, за да ви представи най-доброто и гладко градско изживяване. Технологията Full Link  ви позволява да свържете вашия смартфон и да се наслаждавате, използвайки всички мобилни приложения на пътя, а безжичното зарядно за телефона прави зареждането да е без всякакво усилие.

 • null
  Full Link
 • null
  Безжично зарядно
 • null
  Performance 4DRIVE
 • null
  Куполна камера и Паркинг асистент
 • null
  Електрически багажник с “хендс фри” и Kessy

Безопасност

Градски живот без стрес

Безопасността в града се получава, когато предвидиш как да опростиш една ситуация и да направиш деня си безопблачен. Асистентът при задръствания* помага да се спира и тръгва при задръствания, а Предупреждението за обекти в мъртвата зона и Предупреждението за трафик зад колата прави смяната на платната по-безопасна.

*Налични само в двигателите DSG.

 • null
  Асистент при задръстванията и Асистент при извънредни ситуации
 • null
  Предупреждение за обект в мъртвата зона
 • null
  Адаптивен автопилот и наблюдение периметъра пред автомобила
 • null
  Full LED предни фарове

Ефективност

Приятна ефективност

SEAT Ateca се предлага с мощен и ефективен двигател, предлагащ най-съвременно усещане за шофиране. Шофирането в града е винаги удоволствие, когато можеш да се възползваш от страхотното градско поведение на SEAT Ateca във всички аспекти.

Детайли

Чудесни детайли

Всеки детайл във и отвън на SEAT Ateca  бе прецизно конструиран, за да се почувства ежедневието като нещо специално. Предлага ви се всичко, от което се нуждаете като технология и дизайн, за да превърнете задълженията си всеки ден в приказни чудеса.

Аксесоари

Екстри за всеки ден

SEAT Ateca се предлага с богата гама аксесоари, за да си изберете и да я напрвите идеална за вашите нужди. Било то, за да возите повече багаж с вас или просто да я направите малко по-комфортна.

Сервиз

На ваше разположение

Искаме вашето изживяване със SEAT да бъде лесно и удоволствие. Съсредоточили сме усилията си да ви предложим бърз и ефективен сервиз на най-високо качество. Защото най-голямото спокойствие идва от мисълта, че сте в добри ръце. Въобще не се безпокойте за колата си. Никога.

The New SEAT Ateca is the winner of the “Best Buy Car of Europe in 2017” award, one of the most coveted prizes in Europe’s automotive industry, given by a jury of 31 specialized journalists. Created to transform the mundane into something marvellous, our first SUV is the market´s best purchase option.

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв