ДИЗАЙН
Индивидуализация

ТЕХНОЛОГИЯ
Безжично зарядно

БЕЗОПАСТНОСТ
Откриване на слепи петна

РЕЙТИНГ НА EURO NCAP

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв

Дизайн

Някои следват тълпата. Някои правят нещата малко по-различно. Новият SEAT Arona е кросоувър, създаден за смелите. За тези, които следват своя път. С функции , които могат да се персонализират това е градски автомобил с гъвкавост отговарящ на SUV стил и съдържание. Той е тук и е готов за действие. Вие готов ли сте?

Изцяло LED светлини

Когато контролирате, това се вижда. И с LED фарове, независимо от условията, винаги ще имате предимство.

Цветове

Доверете се на инстинктите си и изберете цвят, който ще съвпадне с вашия вкус.

Алуминиеви джанти

Сила. Лекота. Подвижност. Знаеш къде отиваш. Влез в стила.

Вътрешен дизайн

Идва време в живота, когато искате повече. Повече пространство, за да си вършите работата. Повече съвременни функции, които да ви помогнат да я направите. Продължавайте, бъдете взискателни. Попитайте за изработките. Новият SEAT Arona ги притежава.

Технологии

Вземете го с най-доброто от технологията SEAT. Как  да направим нещата? Останете свързани с технологията Full Link. Резервна енергия? Същото важи и за безжичното зарядно устройство. В миналото го правихте трудно? Системата Keyless ви осигурява достъп и изключване за нула време

Безжично зареждане и GSM антена

Когато сте навън, там се случват неща, трябва да поддържате връзка. Кутията за свързване с безжично зарядно устройство прави лесно   поддържане на пълна батерия на устройството ви. И GSM усилвателя означава, че винаги имате сигнал.

8`` Дисплей с Full Link

Свържете нещата, които обичате навсякъде, всеки ден с Full Link и 8-инча дисплей. Споделяйте, слушайте и навигирайте с Apple Car Play™, Android Auto™ или Mirror Link™. Защото, когато целият ви живот е лесен, небето е границата.

Технологични функции

Безключова система с функция Heartbreak- Приближете се до новия SEAT Arona и системата Keyless го отключва автоматично, BEATSAUDIO™ с усилвател 300 W, шест високоговорителя и субуфер, Сензори за дъжд и светлина

Високачествен контрол

Когато сте на седалка на водача се нуждаете от всичко отпред и центъра. Като налягането в гумите и разхода на гориво. Разпознаване на умора и помощ при паркиране. Всички показания на таблото са ясни и интуитивни.

SEAT Drive Profile

Кой иска да ви каже как се шофира? SEAT Drive Profile се адаптира към вашия стил. Повече  енергия? По-твърдо окачване? Спорт или еко? Вашата Арона е толкова индивидуална, колкото сте вие. Приятно движение.

Двигатели

Тъй като един размер не отговаря на всички, изберете бензинов или дизелов двигател, който ви подхожда. При доставка на енергия и ефективност на горивото, сега имате инструментите, които да подкрепят най-смелите ви ходове.

Безопастност

Не съществува достатъчно безопасно нещо. Така, че всяка част от новия SEAT Arona е разработена с вашата безопасност преди всичко. Защитата ви е най-важното. Защото безстрашието идва от това, че можеш.

 • null
  ACC with Front Assist
 • null
  6 Въздушни възглавници
 • null
  Откриване на слепи петна
 • null
  Защита от трафика отзад

Видео представяне

Каталог
КаталогЗаяви тест драйв